PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TAXA PE NEVASTA CASNICĂ – VIDEO

TAXA PE NEVASTA CASNICĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Dragostea se tine cu cheltuiala mare! Prin scrisoarea de intentie pe care Executivul o va trimite Fondului Monetar International, Guvernul Ponta se angajeaza sa acopere gaurile tot mai mari de la buget si sa introduca de la 1 ianuarie 2014 noi biruri. Mai exact sotul trebuie sa plateasca asigurari de sanatate pentru sotia care ramane fara loc de munca, dar si pentru copiii majori care se afla in aceeasi situatie.

 

Guvernantii au stat, au analizat si au gasit solutia de iesire din criza. Guvernul Romaniei a declarat ca vrea sa gaseasca urgent resurse pentru acoperirea gaurilor tot mai mari de la buget si nu a gasit alta varianta decat sa introduca cea mai originala taxa din Romania, taxa pe nevasta. Sotiile sau copii majori vor aduce costuri suplimentare pentru cei care ii intretin. Cu alte cuvinte, oamenii cu venituri mari vor plati pentru acestia contributii la pensii si sanatate. Parerile targovistenilor sunt impartite in ce priveste noua taxa pe nevasta.

 

Pana in acest moment nu a fost stabilit pragul veniturilor, dar primul care s-ar putea incadra pentru a plati noul bir este chiar presedintele Romaniei, avand in vedere ca Maria Basescu este casnica.

 

In baza de date a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita figureaza un numar 6.515 femei somere pentru care barbatii ar putea sa plateasca noul bir.

 

 

Echipa: Valentin Popescu, Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe