PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TERASĂ DISTRUSĂ DE ȚURȚURI

TERASĂ DISTRUSĂ DE ȚURȚURI

de Andrei Oprescu
16 vizualizări

Pericol pentru trecatori! O terasa a unui agent economic a fost distrusa aseara in municiul Targoviste de turturi. Din fericire nimeni nu a trecut prin zona in acel moment. Politia locala a fost solicitata de proprietarul magazinului pentru a imprejmui zona pana ce turturii vor fi indepartati, dar asteptarea a fost in zadar. Sloiurile de gheata sunt si la ora actuala pe acoperisul blocului.

 

Incidentul s-a petrecut miercuri seara in centrul municipiului Targoviste, langa un complex comercial. Totul s-a petrecut sub ochii vanzatoarelor care au observat cum terasa a fost trantita la pamant intr-o secunda de turturi. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

 

Miercuri seara, politia locala a imprejmuit zona pentru a evita o tragedie. Solicitarile proprietarului magazinului catre Inspectoratul de Urgenta de a indeparta turturii ramasi au fost in zadar. A doua zi situatia a ramas neschimbata, iar pericolul inca exista pentru trecatori.

 

Zona centrala a municipiului Targoviste este traversata zilnic de sute de pietoni, dar nu este singurul loc unde s-au format turturi. In municipiu sunt zeci de cladiri care reprezinta un real pericol pentru trecatori. Administratia locala face apel catre asociatiile de proprietari, dar si catre cetatenii orasului sa inlature turturii formati pe acoperisurile cladirilor, dar si pe terasele blocurilor. Nerespectarea acestor dispozitii, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 500 la 3000 lei conform prevederilor art.56, alin 2, lit.a din Legea 230/2007.

 

 

Valentin Popescu, Eugen Bănescu, Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe