PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TERMEN LIMITĂ

TERMEN LIMITĂ

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Doar cinci zile! Atat mai au la dispozitie proprietarii garajelor din microraioanele 11 si 12 din municipiul Targoviste pentru a le demola. Daca in urma cu aproximativ cinci saptamani oamenii s-au trezit cu somatii false ce nu proveneau din partea primariei, de data aceasta proprietarii au termen limita pentru e elibera zona, dat de primaria municipiului Targoviste.

In urma cu cinci saptamani proprietarii garajelor au primit somatii de demolarare a garajelor care s-au dovedit false. Se pare ca atunci ar fi fost vorba de o inselatorie din partea colectorilor de fier vechi, care i-ar fi somat in felul acesta pe detinatori sa le vanda fierul din garajele demolate. Acum oamenii spun ca fac treaba cinstita.

Chiar daca timpul a fost inchis si a plouat, muncitorii si-au vazut de treaba. Toata ziua, in microraioanele 11 si 12, s-a auzit doar sunetul de ciocan si de flex. In urma muncitorilor au ramas acum resturi de materiale, mormane de gunoi si geamuri sparte.

In locul garajelor actuale vor fi amenajate parcari noi si spatii verzi. Zona va fi modernizata prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbana. Fiecare cartier in parte are termen cinci zile pentru a demola garajele. Autoritatile locale spera ca in cateva zile toata zona sa fie curatata pentru a putea incepe lucrarile de balastare si asfaltare. Daca proprietarii garajelor nu le vor demola in termenul limita, risca sa fie sanctionati.

 

Valentin Popescu, Răducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe