PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TINERI DÂMBOVIȚENI REȚINUTI PENTRU FURT

TINERI DÂMBOVIȚENI REȚINUTI PENTRU FURT

de Andrei Oprescu
13 vizualizăriIeri, 7 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au probat activitatea infracțională a două persoane de 24 și 45 de ani, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În sarcina acestora s-a reținut că, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie a.c., ar fi sustras dintr-o locuință, de pe raza localității Poiana, două televizoare și un sistem audio portabil.Poliția Municipiului Târgoviște a reținut pentru 24 de ore doi bărbați de 25 și 38 de ani, din localitatea Corbii Mari, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie a.c., bănuiții ar fi sustras dintr-o anexă, de pe raza municipiului Târgoviște, mai multe unelte electrice, prejudiciul fiind estimat la 10.000 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămate.

Astăzi, 8 ianuarie, cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe