PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VULCANIZĂRI LUATE CU ASALT – VIDEO

VULCANIZĂRI LUATE CU ASALT – VIDEO

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

 

Service-urile auto sunt luate cu asalt in aceasta perioada. Soferii se grabesc sa isi schimbe cauciucurile de iarna cu cele de vara. Cum iarna a trecut, iar drumurile nu sunt acoperite cu zapada, gheata sau polei, conducatorii auto dau de munca angajatilor de la vulcanizari.

Venirea primaverii este perioada propice pentru schimbarea anvelopelor, spun mecanicii auto. De altfel legea permite schimbarea anvelopelor. Obligativitatea cauciucurilor de iarna este necesara doar atunci cand drumurile sunt acoperite cu zapada, gheata sau polei, indiferent de perioada anului.

Pentru a evita unele costuri, unii soferi nu mai schimba tot anul cauciucurile de iarna ale autoturismelor cu cele de vara. Total gresit, spun specialistii. Folosirea anvelopelor de vara in sezonul cald duce la modificari ale performantelor de franare ale masinilor.

Soferii care isi schimba in aceasta perioada cauciucurile de iarna cu cele de vara sunt atentionati sa nu se aventureze pe traseele din zona montana inalta deoarece a nins in aceasta saptamana si exista pericolul inzapezirii. Joi doi constanteni au ramas cu masina blocata in zapada in Bucegii damboviteni si au avut nevoie de interventia jandarmilor pentru a-si putea continua drumul.

 

 

Valentin Popescu / Raducu Radoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe