PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TITU: BĂRBAT REȚINUT PENTRU VIOLAREA UNEI FETE DE 16 ANI. MAMA ȘI MĂTUȘA FETEI, REȚINUTE PENTRU CĂ AU FĂCUT PRESIUNI ASUPRA MINOREI CA SĂ RETRAGĂ PLÂNGEREA.

TITU: BĂRBAT REȚINUT PENTRU VIOLAREA UNEI FETE DE 16 ANI. MAMA ȘI MĂTUȘA FETEI, REȚINUTE PENTRU CĂ AU FĂCUT PRESIUNI ASUPRA MINOREI CA SĂ RETRAGĂ PLÂNGEREA.

de Andrei Oprescu
21 vizualizări

UPDATE: Bărbatul reținut pentru violarea fetei de 16 ani este din Titu și se numește  Andrei Ionel.

Trei persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de viol și favorizarea făptuitorului au fost reținute de polițiștii din Titu.

Ieri, 31 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au reținut un bărbat de 31 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de viol și două femei de 41 și 50 de ani, bănuite de comiterea infracțiunii de favorizarea făptuitorului.

Astăzi, 01 februarie, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unor măsuri preventive. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 13 iulie 2017, prin exercitarea unor acte de violență, bărbatul ar fi obligat o tânără de 16 ani să întrețină raporturi sexuale cu el. De asemenea, cele două femei ar fi influențat victima în vederea favorizării bănuitului.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe