PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TOTUL PENTRU ZÂMBETUL UNUI COPIL – VIDEO

TOTUL PENTRU ZÂMBETUL UNUI COPIL – VIDEO

de admin
26 vizualizări

Cei noua copii din Targoviste, care atunci cand au fost descoperiti de MDI TV cresteau in cea mai lucie saracie, primesc in continuare ajutor. Dupa exemplul omului de afaceri Gigi Becali, care si-a trimis la ei rudele incarcate cu daruri, si alti oameni cu suflet mare, impresionati de povestea lor, au ales sa le fie alaturi. Este si cazul unei doamne din Germania, care prin intermediul MDI TV, le-a trimis daruri, care sa aduca zambetul pe fetele acestor ingeri.
Viata celor noua copii din Targoviste este putin mai buna, de cand povestea lor prezentata de MDI TV, a impresionat o tara intreaga. Cu darurile primite, parintilor le este mai usor sa ii ingrijeasca. Iar ajutoarele continua sa apara, chiar si de peste granite.
O telespectatoare le-a trimis daruri, prin intermediul MDI TV, chiar din Germania. Cei noua frati erau nerabdatori sa vada ce au primit, dar asteptarea a meritat. Chipurile lor s-au luminat cand au vazut hainute, dulciuri si jucarii. Au inteles ca daca sunt cuminti, oamenii cu suflet mare nu ii vor lasa singuri.
Cei noua copii le multumesc tuturor celor care ii ajuta cum stiu ei mai bine: daruindu-le zambetele lor inocente.
Mezinul familiei, George creste sanatos, de la o zi la alta si asta pentru ca parintii lui, care se descurca greu cu atatia copii, au primit o mana de ajutor.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

https://www.youtube.com/watch?v=mKBGxHRe4OQ

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe