PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Totul se plateste – VIDEO

Totul se plateste – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Subiectul apa infestata cu materii fecale la Aninoasa, in Dambovita, a capatat o noua dimensiune. Compania de Apa Targoviste Dambovita va trebui sa suporte pierderi de ordinul miliardelor de lei vechi.Asta pentru ca a livrat catre populatie apa ce nu avea autorizatie sanitara de functionare pentru retea.
Sanctiunea, ca sa spunem asa este pentru ca ulterior momentului cand a fost livrata apa neconforma standardelor, Compania a livrat apa, catre locuitorii din Aninoasa, dar fara o autorizatie sanitara de functionare pentru noua retea, cea remediata dupa momentul dramatic petrecut in comuna. Apa potabila dar fara aviz al carei cost este de aproximativ 2 miliarde de lei vechi, bani ce vor trebui suportati de catre Companie, nefiind posibila emiterea de facturi pentru acesata perioada de functionare fara aviz. Mai mult chiar paguba ar putea creste.
Asadar, cel putin teoretic Compania nu va emite facturi catre cetatenii din Aninoasa pentru o luna de zile. Cum insa facturile sunt emise pe baza citirii de apometre ramane de vazut daca la urmatoarea facturare nu vor fi prinse si cantitatile de apa ce momentan sunt nefacturate, asa incat practic pierderea safie suportata tot de cetateni si nu de Compania de apa singura vinovata de producerea incidentului de la Aninoasa .

Redactor: Horia Marin
Imagine: Eugen Banescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe