PRIMA PAGINĂ » TRAFIC DE INFLUENTA LA NIVEL INALT

TRAFIC DE INFLUENTA LA NIVEL INALT

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Liderul PDL Crangurile, George Banu va fi prezentat astazi de catre procurorii DNA Curtii de Apel Pitesti, cu propunere de arestare preventiva. El este cercetat pentru trafic de influenta, in acelasi dosar in care este urmarit penal si presedintele Tribunalului Dambovita, Ion Milosioiu. Potrivit DNA, se pare ca judecatorul ar fi luat mita 12.500 de lei pentru eliberarea unei persoane arestate.

Potrivit procurorilor DNA, in data de 2 noiembrie 2010, liderul PDL Crangurile, George Banu, a pretins de la Visan Eftimie si de la Robert Anghel, prin intermediul lui Gheorghe Doican, 6000 de euro pentru judecatorul Ion Milosioiu, sustinand ca are influenta pe langa presedintele Tribunalului Dambovita. In schimbul banilor, George Banu a promis ca Robert Anghel va fi pus in libertate in dosarul in care este judecat, in stare de arest preventiv, la Tribunalul Dambovita, garantand ca va primi o pedeapsa cu suspendare.

Procurorii i-au retinut pe George Banu, pentru trafic de influenta, Visan Eftimie si Gheorghe Doican, penrtu cumparare de influenta si urmeaza sa fie prezentati judecatorilor Curtii de Apel Pitesti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. In cazul presedintelui Tribunalului Dambovita, Ion Milosioiu, se fac acte de urmarire penala pentru trafic de influenta, au precizat procurorii anticoruptie.

In urma cu trei ani, si sotia presedintelui Tribunalului Dambovita, Maria Milosioiu a fost cercetata de politie, pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a provocat un accident de circulatie. Nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, iar in urma coliziunii o tanara a fost ranita.

ECHIPA: Madalina Zabava / Madalina Anca

http://youtu.be/jzHVYiRfzrM

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe