PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRAFIC ÎN PERICOL

TRAFIC ÎN PERICOL

de Mditv
2 vizualizări

Lucrarile de mantuiala sunt la ordinea zilei in Romania! La doar cativa ani de la finalizare, drumul judetean care face legatura intre localitatile dambovitene Pucioasa si Varfuri a luat-o la vale. In asfalt s-au format cratere, iar ploile si alunecarile de teren din zona au agravat situatia. Desi nu ne mai mira nimic, si de aceasta data autoritatile responsabile au venit, au constatat si au plecat, singura masura fiind semnalizarea zonei. Oamenii se tem ca in curand nu vor mai putea circula pe acest tronson.

Drumul judetean 710 A face parte din proiectul realizat prin programul PHARE 2005 Lucrari de modernizare pe traseul Pucioasa-Varfuri-Valea Lunga-Iedera-Moreni, iar receptia finala a fost efectuata la data de 30.12.2011. Precipitatiile abundente au reactivat alunecarile de teren in zona Diaconesti-Varfuri in cursul anului trecut, iar in prezent tronsonul reprezinta un real pericol.

Desi autoritatile cunosc situatia, partea carosabilă se surpă pe zi ce trece, iar stâlpii de curent o iau la vale, existând un pericol constant în zonă, insa masurile lipsesc.

Autoritatile judetene se multumesc sa ofere doar promisiuni. Acestea recunosc faptul ca tronsonul reprezinta un pericol, insa spun ca obiectivul nu mai este in garantie si ca pentru moment a fost semnalizata zona. Desi reprezinta o urgenta momentan sunt in etapa realizarii documentatiei tehnico economice, care spun autoritatile

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe