PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRAFICANȚI DE DROGURI PRINȘI ÎN FLAGRANT

TRAFICANȚI DE DROGURI PRINȘI ÎN FLAGRANT

de Andrei Oprescu
79 vizualizări

Procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 5 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic international de droguri de risc și de mare risc și trafic de droguri de risc și de mare risc. Procurorii au efectuat o acțiune de prindere în flagrant, pe raza sectorul 6, a unui număr de 3 inculpați, în timp ce transportau un colet în care se aflau aproximativ 9,5 kilograme de cannabis. De asemenea, asupra acestora a mai fost descoperită și cantitatea de aproximativ 10 grame de cocaină.

La aceeași dată, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București au efectuat o altă acțiune de prindere în flagrant, pe raza sectorului 4, a unei inculpate, în timp ce transporta aproximativ 3 grame de cocaină destinată comercializării. În continuare, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București au efectuat un număr de 6 perchezitii domiciliare, pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova, în urma cărora au fost ridicate alte 8 kilograme de cannabis, 1,4 kilograme de amfetamină, 1 kilogram de ketamină, 200 de grame de cocaină, 200 de grame de ciuperci halucinogene, sumele de 200.000 de euro, 100.000 de lei și 100 de dolari americani, un dispozitiv electric de vidat, precum și alte materiale și recipiente folosite la ambalarea, porționarea și transportul drogurilor. Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a unui număr de 4 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de un altul s-a dispus arestul la domiciliu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe