PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRAGEDIE CUMPLITA – UN TATA SI O FIICA, DECEDATI INTR-UN ACCIDENT ORIBIL! MAI MULTE PERSOANE AU AJUNS LA SPITAL!

TRAGEDIE CUMPLITA – UN TATA SI O FIICA, DECEDATI INTR-UN ACCIDENT ORIBIL! MAI MULTE PERSOANE AU AJUNS LA SPITAL!

de Moise Razvan
194 vizualizări

Un bărbat de 45 de ani și fiica lui de 16 ani au murit în teribilul accident rutier produs luni, 13 noiembrie 2023, pe o șosea din județul Galați. În urma impactului a mai murit un bărbat de 56 de ani, iar alte opt persoane au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs pe DN 25, la intrare în localitatea Independența, județul Galați. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că „un bărbat, cu vârsta de 56 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre localitatea de domiciliu către municipiul Tecuci, la km 53 + 500 de metri, într-o curbă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul, prevăzut cu 8+1 locuri, care era condus de un bărbat, de 30 de ani”.

„În urma evenimentului rutier au decedat 3 persoane, este vorba despre un bărbat, cu vârsta de 45 de ani, și fiica acestuia, de 16 ani, ambii domiciliați în comuna Șendreni, județul Galați, pasageri în primul autoturism și un bărbat, cu vârsta de 56 de ani, din comuna Pechea, județul Galați, pasager în cel de-al doilea autovehicul”a anunțat IPJ Galati.

„Au fost rănite opt persoane, după cum urmează: din primul autoturism conducătorul auto, de 56 de ani, și fiul acestuia, de 19 ani, iar din cel de-al doilea autoturism, conducătorul auto, de 30 de ani, doi bărbați, cu vârstele de 41, respectiv 55 ani, 2 femei, cu vârstele de 26, respectiv 35 de ani și o adolescentă, de 17 ani. Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate”.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe