PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRAGEDIE ÎN ZI DE SĂRBĂTOARE

TRAGEDIE ÎN ZI DE SĂRBĂTOARE

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Tragedie în zi de sărbătoare în Dâmbovița. Un bărbat și-a pus capăt zilelor chiar în curtea bisericii unde era îngrijitor în ziua în care credincioșii sărbătoresc Înălțarea Sfintei Cruci. Omul de 60 de ani își pierduse soția și din această cauză suferea foarte mult. Bărbatul locuia în capela bisericii și preotul îi dădea de mâncare. Un slujitor al bisericii l-a găsit fără viață vineri dimineața.
Nenorocirea s-a petrecut în curtea bisericii Izvorul Tămăduirii din Târgoviște. Bărbatul de 60 de ani locuia de ceva timp în capela lăcașului pentru că rămăsese singur și era bolnav. Preotul îl ajuta cu mâncare și omul îngrijea de biserică. Un slujitor al lăcașului l-a găsit spânzurat la primele ore ale dimineții. La fața locului au ajuns imediat polițiștii. Bărbatul era mort și nu s-a mai putut face nimic pentru el.
Credincioșii veniți la slujba de Înălțarea Sfintei Cruci au avut un șoc. Îl cunoșteau pe bătrân și spun că era un om bun, dar de când își pierduse soția în urmă cu doi ani și era măcinat și de boală, era mai tot timpul supărat și depresiv.
Oamenii sunt șocați de gestul bărbatului chiar în fața bisericii într-o zi de sărbătoare.
Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală. Poliția face cercetări pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe