PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRĂIEŞTE ÎN BEZNĂ… CU SPERANŢĂ

TRĂIEŞTE ÎN BEZNĂ… CU SPERANŢĂ

de Mditv
6 vizualizări

De o viata, o damboviteanca din localitatea Bratestii de Sus, comuna Vacaresti traieste in bezna. Si-a crescut copiii si nepotii la lumina lumanarii si a lampii. S-a plans in stanga si dreapta, a cerut ajutor primariei, pentru ca veniturile nu i-au permis bransarea la reteaua electrica, insa nimeni nu i-a intins o mana. In urma cu o luna reporterii MDI TV mediatizau cazul femeii, in speranta ca administratia locala va lua atitudine si o va ajuta sa aiba electricitate. Insa zilele au trecut, iar viata Stelianei Neacsu nu s-a schimbat cu nimic.

În urmă cu o lună reporterii MDI TV vorbeau despre membrii familiei Neacşu, o familie condamnată să trăiască în beznă de peste 40 de ani. Deşi locuiesc lângă Drumul Naţional 71, care face legătura între Bucureşti şi Târgovişte, iar la 200 de metri de casa lor este un stâlp de electricitate, oamenii nu au reuşit niciodată să se racordeze. Ani la rând au cerut sprijinul administraţiei locale, care le-a întors spatele. Bătrâna a sperat că după ce cazul său va fi mediatizat primarul va fi mişcat de poveste şi îi va întinde o mână de ajutor, însă fără niciun rezultat. Pentru că şi astăzi trăiesc tot la lumina lumânării.

Cu o pensie de 450 de lei femeia nu a reuşit să se descurce. Şi pentru că era prădata mereu de hoţi noaptea, s-a împrumutat la CAR, iar banii i-a folosit să-şi ridice un gard solid din beton, rămânand cu datoriile care au coplesit-o.

Echipa MDI TV a încercat să afle care este şi punctul de vedere al actualului primar din comuna Văcăreşti, comună de care aparţine satul Bungetu şi către care se duc taxele şi impozitele plătite de familia Neacşu, însă edilul Romică Stoica a fost de negăsit.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe