PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » TREI „CRAI” DIN CRÂNGURILE AU DAT DE BELEA! UITE CÂTE INFRACȚIUNI AU COMIS ÎN CÂTEVA CLIPE!

TREI „CRAI” DIN CRÂNGURILE AU DAT DE BELEA! UITE CÂTE INFRACȚIUNI AU COMIS ÎN CÂTEVA CLIPE!

de Andrei Oprescu
76 vizualizări

Politiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au documentat activitatea infracțională a 3 tineri, toți din localitatea Crângurile, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul nopții de 10 spre 11 martie a.c., cei în cauza ar fi sustras un autoturism parcat în zona gării din Găești, pe care l-ar fi condus, deși nu posedau permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Indivizii au 13, 15 și 17 ani și toți trei au condus , pe rând, mașina furată. Lipsa experienței și-a spus cuvântul, teribiliștii ajungând cu autoturismul furat într-un canal de irigații.
Totodată, banuiții ar fi încercat să sustragă bunuri și dintr-un alt autoturism. Ei sunt acum audiați de polițiști.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe