PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRENUL MAI SCUMP

TRENUL MAI SCUMP

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

De la1septembrie pretul biletelor de tren va cereste diferentiat, cu până la 10%. Măsura luata de catre CFR Calatori vine ca un revers al medaliei la modificarile aparute in plan economic, evoluţia inflaţiei şi majorarea din ultimii doi ani a unor costuri ale CFR Călători, cu combustibili, energie sau piese.

 Veste proasta pentru persoanele ce calatoresc cu trenul. Modificarile ce vor intra in vigoare la inceputul lunii septembrie, ii va obliga pe oameni sa scoata din buzunar mai multi bani pentru  biletele de tren, indiferent de ruta pe care o au de parcurs.

 Datele furnizate de CFR au la bază un proiect de ordin al Ministrului Transporturilor pentru creşterea tarifelor pentru tranportul feroviar public de călători, publicat pe site-ul instituţiei. Luni,19 august, proiectul aflat in discutie publica, ar urma să fie semnat de către premierul Vctor Ponta, care momentan ocupă şi funcţia de ministru interimar al Transporturilor.

 Dambovitenii nu se arata incantati de aceste modificari si spun ca in curand CFR Calatori nu va mai reprezenta un real interes pentru judetul nostru, dat fiind  faptul ca multe din rutele ce aveau plecarea de pe peronul garii Targoviste,au fost desfiintate

ECHIPA: Ilona Rotaru\Loredan Bourosu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe