PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT AL CRISTINEI AJUNGE AZI LA GĂEȘTI! VEZI CUM S-AU ORGANIZAT APROPIAȚII!

TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT AL CRISTINEI AJUNGE AZI LA GĂEȘTI! VEZI CUM S-AU ORGANIZAT APROPIAȚII!

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Trupul neînsuflețit al Cristinei, tânăra de 27 de ani, din Găești, decedată într-un accident petrecut în Germania, va ajunge în această seară, la Găești. Prietenii și iubitul ei s-au ocupat de organizare. În parcarea din fața blocului Cristinei, au fost amenajate corturi și băncuțe pentru cei care vin la priveghi. Oamenii vor fi serviți cu mici și apă rece, în parcare fiind montate două grătare și frigidere pentru răcirea apei. Cristina lucra în Germania de ani de zile. A fost acasă, la Găeşti, în concediu, pentru câteva săptămâni, iar drumul înapoi în Germania i-a adus moartea. Femeia era în maşină cu un şofer, apropiat al iubitului ei. La un moment dat maşina s-a defectat, iar cei doi au fost obligaţi să oprească pe banda de urgenţă.

Se pare că şoferul dubei a adormit la volan şi i-a izbit în plin pe cei doi opriţi pe banda de urgenţă. Cristina era între maşină şi remorcă, vorbind la telefon, în momentul impactului. A fost prinsă între autovehicul şi remorca plină de bagaje, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Iubitul tinerei a plecat din  România la o zi după plecarea Cristinei şi tot el a fost cel care i-a dat mamei fetei vestea tragică. Cristina va fi înmormântată la Găești.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe