PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TUPEU DE PARLAMENTAR – VIDEO

TUPEU DE PARLAMENTAR – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Parlamentarul parasutat pe meleagurile dambovitene multumita bunavointei OTV-istului Dan Diaconescu, de la care a mancat o paine alba vreme indelugata, trecut intre timp in barca puterii PSD-iste a prins glas. Cu siguranta, cei mai multi dintre dumneavoastra l-au recunoscut pe in aceste cateva cuvinte pe deputatul Radu Popa, parlamentarul care a lepadat haina violet cu care-l imbracase DD-ul OTV-ist pentru a imbraca haina social-democratiei. Se pare ca lui Radu de la Giurgiu, parasutat la Targoviste aerul inaltimilor pe care s-a cocotat fara nicio jena, dar cu mult tupeu, nu i-a priit. Probabil ca a sesizat ca a intrat intr-un mare con de umbra si a gasit de cuviinta sa se bage singur-singurel in seama. Drept urmare, a sarit la gatul intregii prese si clase politice dambovitene.

Aerul inaltimilor guvernamentale l-a imbatat pe marele-mic parlamentar de Targoviste. Ametit de aburii puterii Radu Popa de la Giurgiu, cand nu doarme prin bancile Parlamentului, arunca in spatiul public vorbe pe care nu a avut minima intelepciune sa le treaca prin filtrul gandirii. Omul a inceput sa se creada adevaratul razboinic al luminii, al dreptatii, singurul care are tupeul sa se lupte cu hidra coruptiei. Mai nou, Radu Popa a luat la tinta intreaga mass-medie damboviteana pe care o trage de urechi ca, vezi doamne, nu a mediatizat suficient de mult respingerea cererrii lui Gabriel Boriga de anulare a ordinului prefectului ce-i viza incetarea mandatulu ide primar al municipiului Targoviste.
Luata in colimator a fost si clasa politica, de la putere si din opozitie.
,, Au tacut si colegii mei, politicieni, fie ei din Opozitie sau de la Putere, semn ca demnitatea sufera avarii grave, in acest spatiu sufocat de oameni demni.’’ – afirma acest nou razboinic al luminii, Radu Popa care se pare ca hibernat prin iatacuri de domnite, romanite… doar de el stiute… si de presa de cancan. Altfel ar fi aflat ca informatia la care face el referire a fost difuzata de mai toata presa, scrisa si audio-video.
Nu am fi raspuns acestei impertinente marca Radu Popa, dar am fost incurajati de un alt parlamentar, chiar coleg de partid cu luptatorul deputat giurgiuvean. Coleg in momentul de fata, pentru ca si acesta tot in categoria traseistilor politici se incadreaza. Ne referim la senatorul PSD, fost PNL – PLD – PDL, Valentin Calcan. Dupa cum se vede in imagini, Calcan i-a raspuns guralivului sau coleg si s-a arat foarte nedumerit, nestiind si neintelegand anume i-a provocat criza giurgiuveanului deputat.

http://youtu.be/g0LrVN4I2k8

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe