PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TUPEU FĂRĂ MARGINI! DUPĂ CE PRESA A ARĂTAT CĂ UN CANDIDAT PNL ÎMPARTE CARTOFI ȘI PLIANTE ELECTORALE, ÎN TIMPUL EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS, LIDERUL PNL DÂMBOVIȚA POSTA: “ACUM NU FACEM POLITICĂ!”

TUPEU FĂRĂ MARGINI! DUPĂ CE PRESA A ARĂTAT CĂ UN CANDIDAT PNL ÎMPARTE CARTOFI ȘI PLIANTE ELECTORALE, ÎN TIMPUL EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS, LIDERUL PNL DÂMBOVIȚA POSTA: “ACUM NU FACEM POLITICĂ!”

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Dacă tăcea, filosof rămânea! Cam așa putem spune și despre Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița și consilier pe probleme de ordine publică al premierului Ludovic Orban.
La doar câteva minute după ce mai toată presa din Dâmbovița publica articole despre PNL Bilciurești, care ar fi împărțit locuitorilor din comună cartofi și pliante electorale cu îndemnul “Stai acasă!”, Guran a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj : “Acum nu facem politică ! Acum ne luptăm pentru supraviețuirea țării ! Toți trebuie să înțelegem asta. Avem nevoie de calm , toleranță și disciplină. Sper să devenim mai buni ! Sunt convins că în final vom învinge.”


S-o luăm prima dată cu mesajul celor de la PNL Bilciurești!


“Stai acasă!” este mesjaul printat pe pliantul electoral, sub sigla PNL, împărțit ieri și astăzi prin comună, cu tot cu saci cu cartofi, după cum spun localnicii.
Păi, „boșilor” să STĂM ÎN CASĂ! știm, pentru că așa prevede ultima ordonanță militară data de șefii voștri, cei din Guvern. Numai că, se pare că, ordonanța e doar pentru noi, pentru că voi observăm că vă plimbați cu saci-n cârcă prin comună după voturi, fără să vă pese că e pandemie de coronavirus, fără să vă pese de oameni, fără să vă pese de ordonanțe militare!


Revenind la mesajul președintelui PNL Dâmbovița, Virgul Guran, nu putem crede că acesta nu a fost anunțat despre ce se întâmplă la Bilciurești, despre ce scrie presa din județul pe care-l păstorește, în care nu prea a mai ajuns de ceva vreme, pentru că PNL Dâmbovița nu a mai dat ochii cu jurnaliștii de mult timp. Nu a mai avut ce comunica locuitorilor județului Dâmbovița! Ne-o spune acum Guran să nu facem politică, pe aceste vremuri crunte pe care am ajuns să le trăim. Păi, spune-le domnule alor tăi, aștia care impart acum pliante și cartofi prin județ. Măcar dacă ieșeai și le condamnai gestul, cereai scuze în numele lor, cereai sancțiuni, așa…măcar de gura lumii.
Ne mai spune Guran că “Acum ne luptăm pentru supraviețuirea țării !” Cum? Îl intreba chiar în acestă dimineață, într-o intervenție la un post central de televiziune, Ionuț Bănică , primarul comunei Corbii Mari, unde situația este tragică. Un bărbat a murit infectat cu coronavirus, șapte persoane sunt confirmate cu virusul ucigaș, iar peste 160 sunt în izolare. În timp ce primarul prezenta cu sufletul la gură situația gravă din comună, Virgil Guran, după ce a spus câte se fac pentru spitale, medici etc, concluziona: “După părerea mea, măsurile sunt luate. Tot ce s-a putut face s-a făcut până acum!”


Edilul a luat foc și a replicat : “N-am primit niciun sprijin, decât din partea Poliției și al DSP, care au venit și și-au făcut treaba. În rest, nici măcar un telefon. Îmi mor oamenii în comunitate și ascult la televizor o persoană care-mi spune că s-au luat măsuri? Nu s-a luat nicio măsură. Toată lumea se acoperă de hârtii, iar noi am rămas singuri.”a declarat Ionuț Bănică, primarul din Corbii Mari.
Și așa este! La Corbii Mari nu au ajuns decât ambulanțierii, polițiștii, jandarmii , medicii DSP și…cam atât!

Solicităm autorităților, prefectului, lui Virgil Guran , consilierul premierului pe probleme de ordine pubică și siguranța cetățeanualui să iasă din birouri și să meargă la Corbii Mari pentru a ajuta autoritățile, oamenii, pentru a demonstra că într-adevăr le pasă de siguranța lor!

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe