PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TURIST RĂTĂCIT PE MUNTE

TURIST RĂTĂCIT PE MUNTE

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Un bucurestean n-o sa uite cu sigurnata ultima drumetie pe munte. Barbatul de 40 de ani cobora de la Vf. Omu, spre Valea Cerbului. Pe traseu i-a iesit in fata un urs. Turistul s-a speriat, a fugit din calea animalului si a ratacit traseul. A chemat in ajutor jandarmii montani, care l-au gaist si adus in siguranta la poalele muntelui. Jandarmii montani de pe Valea Prahovei au fost nevoiti sa umble ore intregi prin intuneric ca sa-l gaseasca pe turistul ratacit. In cele din urma, acestia l-au gasit intr-o zona greu accesibila.

Bărbatul, in varsta de 40 ani, este din București, si a coborât de la vf. Omu pe valea Cerbului. La un moment dat s-a întâlnit cu un urs si din cauza sperieturii a pierdut marcajul traseului montan si s-a ratacit.

Bărbatul a fost găsit de către jandarmi in jurul orelor 22.50.  Era obosit și  deshidratat. El a fost coborâta în orașul Bușteni si nu a solicitat îngrijiri medicale.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe