ȚUȚUIANU, ABANDONAT DE UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANȚI CANDIDAȚI ! VLAD MIRCEA GHEORGHE, CANDIDATUL PRO ROMÂNIA PENTRU FUCȚIA DE PRIMAR AL PUCIOASEI A ANUNȚAT CĂ RENUNȚĂ LA CANDIDATURĂ ȘI SUSȚINE CANDIDATUL PSD

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Bombă pe planul politic dâmbovitean! Vlad Mircea Gheorghe, candidatul Pro România pentru funcția de primar al orașului Pucioasa a anunțat că renunță la candidatură și că îl susține pe Constantin Ana, actualul primar al Orașului. Iată anunțul acestuia!

„Într-o lume în care normalul a devenit anormal, am încercat să mă implic în viața politică, într-un moment oportun,invitat să candidez în calitate de primar la alegerile locale din acest an. S-a muncit mult, multă alergatură ,mult timp prețios sacrificat, să nu mai zic de o expunere masivă la pericol datorită pandemiei (nici nu o sa vă vină să credeți cu câte persoane am dat eu mana in ultima lună)… totul pentru un ideal. Nu știu câți dintre voi cunosc procedura, dar teoretic candidatul la primar obține primul loc pe lista de consilieri locali, zic teoretic deoarece nu a fost si în cazul meu. Poate asumarea candidaturii la funcția de primar și determinarea de a face lucruri pozitive în oraș nu sunt suficiente și mai sunt necesare si alte calități pe care eu din nefericire nu le am, sau poate problema cea mare a fost că nu am fost pregătit să las demnitatea la o parte si să mă apuc acum la 31 ani de pupat dosuri, nu știu.. e doar o supoziție. Speram să mă pot implica direct în administrația publică a orașului pe care îl numesc casă. Am plecat la drum cu intenții bune, am văzut lucrurile din perspectiva unui om care nu a mai făcut politică, care nu are o datorie politică ,cineva cu care Dumnezeu a fost atât de generos încât să nu-l lase să iși facă griji de ziua de mâine, mai pe scurt cineva care nu poate fi șantajat si constrâns să ia decizii greșite. Din prima clipă am fost discreditat chiar de conducerea organizației locale din care am făcut parte, naivul din mine a avut impresia că luptam pentru același ideal si nu este nicidecum o competitie. Se pare că promisiunile deșarte si falsa sperantă cântăresc mai mult decat relațiile interumane si au capacitatea să facă un om să renunte la scrupule in detrimentul omeniei. Partidul a avut nevoie de un simplu candidat, de o piesă de schimb si sunt convins că pe viitor nu ne-am fi înțeles. Bănuiesc că există mulți tineri naivi ca mine care intâmpină aceleasi dificultăți.. sfatul meu este să nu vă lasați intimidati, avem avantajul varstei, experienta o să o dobândim in timp, nu renuntati, chiar dacă eu am dat gres de data asta ma bucur de experienta prin care am trecut si de lucrurile pe care le-am invățat, nu trebuie să uităm că viitorul este al nostru! Acestea fiind motivele, am ajuns la concluzia că eu nu mai am ce căuta aici, îmi pare rău pentru munca depusă până în acest punct, din acest motiv propun să lăsăm culorile politice si sa ne concentram pe oamenii care doresc întradevăr să vadă orasul Pucioasa prosperând, care au demonstrat că sunt capabili să aducă schimbări benefice. Eu personal îl aleg pe domnul Constantin Ana, un om a carui activitate am admirat-o intotdeauna, un om care merită încă un mandat pentru lucrurile bune facute cu eforturi mari, pentru tot ceea ce văd că se face în continuare cât si pentru toate proiectele deosebite pe care dumnealui si-a propus sa le ducă până la capat. Am încredere că imi sunteti in asentiment, vă multumesc tuturor si vă asigur de prețuirea mea.”

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri