PRIMA PAGINĂ » ŢUŢUIANU S-AR SINUCIDE PENTRU… FLORIN POPESCU

ŢUŢUIANU S-AR SINUCIDE PENTRU… FLORIN POPESCU

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Aparitiile publice tot mai dese ale unor lideri marcanti ai PDL Dambovita alaturi de omologii liberali au provocat mari suparari in tabara social-democrat a USL. Prezenta democrat-liberalilor Florin Popescu si Gabriel Boriga la aniversarea a 138 de ani de liberalism in Romania a dat nastere la multe discutii pe scena politica, inclusiv ca acestia se pregatesc sa revina in PNL. Presedintele PSD Dambovita Adrian Tutuianu este unul dintre cei care nu privesc cu ochi buni aceasta miscare, din contra, ar fi dispus sa-si faca hara-kiri daca Florin Popescu redobandeste carnetul de membru al PNL si, implicit, al USL.

De la ultimul congres national al PDL, cand Elena Udrea a pierdut alegerile pentru sefia partidului, iar damboviteanul Florin Popescu nu a mai fost reales in functia de vicepresedinte, gura lumii, sloboda ca intotdeauna, a tot vorbit ca aceasta echipa va parasi barca democrat-liberala. S-a spus ca vor pleca impreuna sa ridice PArtidul Popular, lucru care, cel putin pana acum, nu s-a intamplat. Mai nou, se spune ca Florin Popescu intentioneaza sa revina in partidul pe care l-a abandonat cu cinci ani in urma, Partidul National Liberal. Asta ar insemna ca Florin Popescu va deveni membru al USL, constructie politica pe care a criticat-o ori de carte ori a avut ocazia. Adrian Tutuianu nu vede cu ochi buni revenirea lui Popescu la PNL si a declarat raspicat ca, daca se va intampla asta, el isi va face hara-kiri in piata publica.

Iulian Bănăşanu

Eduard Găiseanu

http://youtu.be/v9AP3IgC5g0

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe