PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TUTUNUL LA MINORI, O MODĂ – VIDEO

TUTUNUL LA MINORI, O MODĂ – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Statistici alarmante in randul minorilor! Adolescentii fumeaza si se drogheaza de la varste tot mai fragede. Un studiu recent al UNICEF arata ca o mare parte dintre copii si tineri ajung sa fumeze inainte sa implineasca varsta majoratului. Parintii ii trimit la scoli, iar anturajul le strica buna crestere primita in familie. Unii minori copiaza gesturile fumatului chiar din primii ani de viata, de la cei care le-au dat viata. Copiii isi bat astfel joc de sanatatea lor. Explicatia acestui trend nesanatos este data de specialisti. Tinerii se afla intr-o continua schimbare si sunt tentati sa incerce tot ce-i nou.
Cei patru copii de 13-14 ani pe care ii vedeti in imagini se deplaseaza nestingheriti pe Bulevardul Carol I din Targoviste pufaind din tigari. Nu le-au ascuns nici macar atunci cand si-au dat seama ca sunt filmati.
Minorii au uitat de mult ca tutunul nu are nicio legatura cu scoala. Prins din adolescenta, viciul fumatului taie cel putin 10 ani din speranta de viata. Bolile provocate de tutun sunt nenumarate.
In scoli elevii fumatori asteapta pauzele tremurand pentru a mai fuma o tigara. Un obicei total gresit spun medicii, care ii atentioneaza pe tineri sa renunte complet la acest viciu foarte daunator sanatatii. Plamanii sunt cei mai afectati de tutun

Valentin Popescu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe