PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UCIS DE TAURUL DIN GRAJD

UCIS DE TAURUL DIN GRAJD

de admin3
23 vizualizări

Moarte cumplita intr-o famile din localitatea damboviteana Dragomiresti! Un batran de 82 de ani a fost omorat de taurul pe care il crestea in grajd. Macabra descoperire a fost facuta chiar de nepotul batranului care a observat ca animalul scapase din grajd. Desi acesta nu mai mergea de mult la animale, fiul victimei nu isi explica ce a cautat in grajd, mai ales ca stia ca taurul era foarte mare si nu mai fusese scos afara de foarte mult timp. Medicul chemat la fata locului nu a mai putut face nimci pentru a-I salva viata. Acesta avea multiple leziuni si vase principale de sange perforate.

Cu lacrimi in ochi , fiul care locuia cu batranul in aceeasi gospodarie ne povesteste ca il lasase pe batran acasa impreuna cu un nepot spunandu-I ca animalele sunt hranite si nu are ce cauta la grajd. Din pacate insa, batranul a fost gasit mort chiar in grajd , de un nepot care observase ca animalul, desi legat cu doua lanturi, scapase.

Rudele nu si explica ce a vrut sa faca batranul, mai ales ca stia ca taurul este destul de periculos si nu mai fusese lasat liber de foarte mult timp. Cand l-au gasit, rudele au chemat in ajutor o ambulanta , insa medicii spun ca leziunile suferite au fost mult prea grave.
Oamenii legii au deschis si ei o ancheta. Urmeaza ca trupul batranului sa fie transportat la Serviciul de Medicina Legala in vederea efectuarii autopsiei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe