PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ULTIMUL HOP – VIDEO

ULTIMUL HOP – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Au trecut si de ultimul hop! Absolventii clasei a VIII-a au sustinut astazi cea de-a doua proba scrisa a evaluarilor nationale la disciplina matematica. In timp ce unora problemele de geometrie si algebra le-a dat batai de cap, altii au iesit fericiti din sala de examen si spera sa obtina o nota mare. Candidatii vor afla vineri rezultatele.
Emotiile au fost la cote maxime miercuri pentru elevii care au terminat clasa a VIII-a si au fost testati la matematica. Daca de limba si literatura romana nu s-au temut prea tare, matematica a fost proba de foc pentru cei mai multi dintre ei. Emotionati au fost si parintii care ii asteptau pe candidati in curtea scolii.
La iesirea din sala de examen elevii s-au aratat increzatori in rezultatul final si o parte dintre ei au spus ca subiectele au fost chiar mai usoare decat cele de la simulare. Altii, insa au fost de parere ca ultimul subiect a fost mai dificil, insa spera la o nota decenta.
La examenul la matematica candidatii au avut de calculat aria si volumul, de interpretat diagrame, functii dar si probleme de aritmetica.
Candidatii vor afla vineri rezultatele de la ambele probe , iar cei nemultumiti vor putea sa depuna contestatii intre orele 16:00 si 20:00. Rezolvarea contestatiilor de la evaluarile nationale se va face in intervalul 28 iunie-30 iunie, iar verdictul final il vor primi pe 1 iulie cand vor afla si daca au reusit sa obtina media pentru a merge la liceul dorit.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

http://youtu.be/CLHDZnLT6Oc

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe