PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ULTRA-MARATON CU VOLUNTARI MAGICAMP

ULTRA-MARATON CU VOLUNTARI MAGICAMP

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

 

Primul Ultra-Maraton parcurs pentru copiii bolnavi de cancer, care trec pragul Taberei MagiCAMP, a fost cu succes pentru colegul nostru, Marius Popescu. Acesta a ajuns la finish dupa 21 de ore si 26 de minute! De câte ori a simtit că oboseala îl răpune, Marius s-a gândit la „cursa” zilnică pe care micuţii chinuiţi de boală o parcurg şi a prins putere pentru a continua. Pe traseu s-a întâlnit cu mai mulţi voluntari MagiCAMP.

În sala de sport de la Cheia, Marius a întâlnit-o pe Nico, alt voluntar MagiCAMP.

134 de participanţi s-au aliniat la start pentru Ultra-Maratonul Ciucaş. Doar 87 dintre aceştia au reuşit să ajungă la finish, iar Marius Popescu a fost pe locul 61, terminând cursa în 21 de ore şi 26 de minute.

Ultra-maratonul Ciucaş  a fost primul dintr-o serie de competiţii montane la care Marius Popescu va participa în calitate de voluntar MAGICamp. În drumurile sale, acesta va duce povestea MAGICamp până pe cel mai înalt vârf de munte şi îi va convinge pe cei din jur să-i susţină prin donaţii pe micuţii aflaţi în suferinţă. Întreaga cursă o puteţi urmări în emisiunea Carpe Diem, de joi seara, începând cu ora 21:30, doar la MDI TV.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe