PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN BĂNUȚ ÎN PLUS – VIDEO

UN BĂNUȚ ÎN PLUS – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Vesti bune pentru angajati. Salariile au inregistrat o crestere, iar angajatii vor continua sa primeasca mai multi bani in acest an. Din pacate, cresterile salariale nu se vor simti prea mult in buzunarele romanilor, pentru ca majorarile nu tin pasul cu scumpirile. In plus, sunt diferente mari intre salariile castigate de angajati, in functie de judetul in care locuiesc.
Castigul salarial mediu brut a ajuns in tara noastra la 2.356 de lei, in crestere cu 4,9%, iar cel net la 1.706 lei, in crestere cu 80 de lei, respectiv 4,9%. Dambovitenii au primit si ei bani mai multi, dar in cazul lor castigul salarial brut este de numai 1816 lei, în crestere cu 1,5%, iar cel net de 1316 lei, in crestere cu 1,2%.
Si numarul salariatilor din judetul Dambovita este in crestere, apropiindu-se de 74.000 de persoane.
Potrivit estimarilor, salariul mediu in acest an la nivelul tarii va ajung la 1500 de lei. Dintre cele 42 de judete ale tarii, numai 16 depasesc acest nivel. In topul judetelor cu cele mai mari salarii se situeaza Arges si Prahova, cu 1719, respectiv 1677 de lei. In restul judetelor din Regiunea Sud Muntenia, castigul salarial va ramane sub media pe tara. In Dambovita, salariul mediu nu va atinge in acest an 1500 de lei, in timp ce in Ialomita, Giurgiu si Teleorman, acesta nu ar ajunge la 1400 de lei.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

https://www.youtube.com/watch?v=YAwPrQai5rk

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe