PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN BĂRBAT DIN HULUBEȘTI ȘI-A PUS CAPĂT ZILELOR

UN BĂRBAT DIN HULUBEȘTI ȘI-A PUS CAPĂT ZILELOR

de Andrei Oprescu
58 vizualizări

Tragedia a avut loc în satul Măgura din comuna dâmbovițeană Hulubești. Ionel T., un bărbat de 43 de ani, s-a spânzurat în gospodărie. După ce a băut mai multe pahare la cârciuma din sat, bărbatul şi-a anunțat prietenii de pahar că se duce să se spânzure. Nimeni nu l-a crezut, dar el şi-a pus planul în aplicare câteva ore mai târziu.

Bărbatul avea un handicap psihic, dar era muncitor şi îi ajuta pe toţi cei care apelau la el.

În această după-amiază, preotul satului a venit la ei acasă cu ceva treburi. I-a spus şi lui că s-a hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa , dar nu a fost luat în seamă. Preotul stătea în curte la masă, la un grătar, împreună cu fratele lui Ionel T., când, deodată, o vecină care îşi culegea nucul l-a zărit pe bărbat în laţ, în podul pătulului şi a început să ţipe.Atât preotul, cât şi fratele s-au urcat repede în pod, i-au tăiat frânghia, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el. Bărbatul era căsătorit și avea un copil. Cunoscuții spun că soția îl părăsise de ceva vreme. 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe