PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN BĂRBAT SUSȚINE CĂ A FOST BICIUIT LA FOCUL LUI SUMEDRU

UN BĂRBAT SUSȚINE CĂ A FOST BICIUIT LA FOCUL LUI SUMEDRU

de Andrei Oprescu
25 vizualizări

Acuzații grave din partea unui tânăr din Dragomirești. Acesta susține căa fost biciuit și batjocorit în noaptea în care s-a organizat Focul lui Sumedru în localitate. Tânărul a fost găsit de mătușalui a doua zi pe stradă, plin de arsuri și cu lovituri pe corp. Femeia l-a dus la spital și poliția a intrat pe fir. În cauză sefac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Femeia este cea care l-a găsit pe tânăr plin de sânge, cu arsuri pe corp și mai mult răni. Bărbatul povestește că în noaptea în care s-a organizat Focul lui Sumedru în localitatea Dragomirești, acesta a mers alături de alți tineri din localitate să ia parte la tradiție. Acolo ar fi băut cu ei și după ce s-a îmbătat, ar fi fost batjocorit și biciuit.

Când a văzut că se simte din ce în ce mai rău, femeia a chemat ambulanța și bărbatul a fost dus la spital. Medicii au constatat că avea arsuri pe corp, însă nu și urme de violență. Familia bărbatului susține însă că a fost bătut. Tânărul are un handicap fizic și se deplasa mai greu. Oamenii cred că după ce l-au amețit bine l-au lovit și l-au batjocorit spre amuzamentul lor.

Poliția a deschis o anchetă și se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Din verificări a reieșit că bărbatul nu prezintă semne de violență ci arsuri de gradul I și II pe fese. În cauză sunt continuare cercetările.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe