PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN NOU BIR PENTRU ROMÂNI – VIDEO

UN NOU BIR PENTRU ROMÂNI – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Premierul Romaniei a furnizat o informatie ce cu siguranta nu i-a bucurat pe romani. Vom fi obligati sa platim inca o taxa suplimentara. Nu imediat, ci din 2016. Este vorba de bani ce vor fi achitati de toti propietarii de centrale termice de apartament.
Victor Ponta a spus, la Tulcea, ca acesata taxa este inevitabila pentru ca Romania a negociat un acord cu Uniunea Europeana cu privire la reducerea emisiei de noxe iar pana in 2015 a fost negociata suspendarea aplicarii acestei taxe pentru propietarii de centrale termice de apartament. Practic incepand din 2016 apoape toate familiile vor plati aceasta taxa dat fiind faptul ca sistemul centralizat a fost desfiintat sau diminuat mai peste tot in Romania cei mai multi conationali alegand sa treaca la sistemul de incalzire cu centrale tremice.
Singura suma vehiculata pana acum a fost aceea de 30 de lei platibili pentru fiecare gigacalorie produsa de centrale, dar aceastra nu este confirmata deocamdata, premierul spunand ca oricum taxa nu va fi neglijabila.Situatia nu se prezinta uniform la nivel national unde in anul 2013 existau 7 judete debransate total de la sistemul centralizat de incalzire.

Redactor: Horia Marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe