PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN NOU MINISTRU LA FINANȚE

UN NOU MINISTRU LA FINANȚE

de Andrei Oprescu
63 vizualizări

Dan Vîlceanu este noul ministrul al Finanțelor din România. Miercuri, a depus jurământul de învestire în funcţia de ministru al Finanţelor, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni. Joi, premierul Florin Cîțu a fost prezent la momentul predării mandatului de la finanțe și preluării funcției de către Vîlceanu.

Dan Vîlceanu a intrat în politică la PSD unde a fost președinte al tineretului Social Democrat Gorj din 2006 până în 2009. A urmat apoi calea PDL și din 2015 este șef al PNL Gorj. Potrivit declaraţiei de avere, are două terenuri intravilane în comuna Runcu din judeţul Gorj, două terenuri intravilane în Timişoara, două case în Runcu şi un spaţiu comercial în Timişoara, un autoturism BMW Seria 5 și în conturi peste 71.000 de lei. Noul ministru al finanțelor are și titluri de stat în valoare de 731.501 lei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe