PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN NOU SCANDAL ÎN DÂMBOVIȚA! O FEMEIE A FOST TĂIATĂ CU COASA, DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI ȘI EI!

UN NOU SCANDAL ÎN DÂMBOVIȚA! O FEMEIE A FOST TĂIATĂ CU COASA, DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI ȘI EI!

de Andrei Oprescu
42 vizualizări

Scandal cu furci şi coase în Glodeni Vale, judeţul Dâmboviţa! Două familii s-au bătut cu ce au avut la îndemână în gospodarie, iar o femeie a ajuns la spital, după ce abdomenul i-a fost secţionat cu coasă, culmea, chiar de o ruda d-ale ei. Individul a lovit-o din greseala, in timp ce incerca sa-si loveasca agresorul. Totul ar fi pornit de la o criza de gelozie a unui barbat, dupa ce a vazut ca sotia sa a fost atinsa de o alta persoana.
Sărbătoarea Sânzienelor a adus iz de scandal între două familii din cartierul Glodeni Vale al oraşului Pucioasa. Pe fondul geloziei, un bărbat şi-a luat prietenii şi a dat buzna peste vecini în curte cu furci, cuţite, coase şi alte obiecte periculoase. Oamenii au ripostat şi s-a iscat o bătaie o bătaie soră cu moartea. În altercaţie o femeie a fost la un pas de moarte, după ce i-a fost secţionat stomacul cu o coasă. Culmea este că a lovit-o chiar un nepot de-al ei, din greşeală, în încercarea de a-şi doborî adversarul. Cel care a început scandalul a fost reţinut, iar femeia rănită a a juns în comă la spital şi a fost operată imediat. Acum este la terapie intensivă, în stare stabilă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate motivele scandalului şi cine este vinovat în acest caz.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe