PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN POLIŢIST A SFÂRŞIT ÎN DRUM SPRE SERVICIU

UN POLIŢIST A SFÂRŞIT ÎN DRUM SPRE SERVICIU

de Andrei Oprescu
94 vizualizări

Tragedie, vineri dimineaţa, pe DN71, la Ilfoveni. Un poliţist, care se deplasa cu motocicleta spre serviciu a fost spulberat de un şofer care nu i-ar fi acordat prioritate de trecere. Omul legii manevra foarte bine motorul, spun rudele şi colegii, iar în trecut şi-ar fi desfăşurat activitatea şi pe o motocicletă a MAI-ului. Nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi a rămas internat. Vă avertizăm că urmeaza imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

Agentul şef adjunct de poliţie, Manuel Ungureanu, în vârstă de 40 de ani, se îndrepta către serviciu, respectiv Serviciul Rutier Dâmboviţa, pe motocicleta personală. Venea dinspre Mircea Vodă, unde locuia împreună cu familia. În Ilfoveni, la intersecţia spre Racoviţa, un şofer de 38 de ani, ar fi vrut să vireze la stânga şi s-ar fi încadrat pe contrasens înainte de a face manevra. Cei doi s-au lovit în plin, iar motociclistul a fost aruncat la câţiva metri distanţă pe carosabil.

Manuel Ungureanu era de 13 ani în slujba legii. Când s-a încadrat în poliţie a fost şef de post la Comişani, apoi a lucrat la Moreni, la Rutieră, iar de ceva timp îşi desfăşura activitatea la Târgovişte, la Serviciul Rutier Dâmboviţa. În urma sa au rămas rudele îndurerate şi doi băieţi, unul de 2 ani, celălat de 12 ani.

Şoferul, care se îndrepta spre casă, la Bucşani, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Şi el a fost rănit în zona pieptului.

Când s-a dezmeticit, după impact, şoferul a fost cel care a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Spune că el şi motociclistul erau singuri în trafic, la acea oră DN-ul fiind liber. Conducătorul auto nu îşi explică cum de a fost posibil impactul.

La scut timp după acest eveniment nefericit, tot vineri dimineaţă, un alt accident cu motociclist s-a produs pe DN 71, în judeţul Dâmboviţa, în localitatea Adânca. Un conducător auto, de 35 de ani, tot din Bucşani, a acroşat şi accidentat uşor, la prima vedere, un motociclist de 38 de ani din Târgovişte. Cauza producerii accidentului este tot neacordarea de prioritate.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe