PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN SAT TERORIZAT DE TREI ADOLESCENŢI

UN SAT TERORIZAT DE TREI ADOLESCENŢI

de Andrei Oprescu
42 vizualizări

Un sat întreg din judeţul Dâmboviţa este terorizat de trei adolescenţi! Băieţii fac parte dintr-o familie recunoscută pentru scandalurile zilnice. Oamenii se plang că sunt nevoiţi să suporte injurii şi ameninţări, iar unii dintre aceştia au fost chiar agresaţi fizic. Nici autorităţile nu îi pot potoli pe cei trei adolescenţi minori, spre indignarea cetăţenilor.

Culmea este că băieţii care terorizează un sat întreg sunt minori şi au vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. Deşi pare greu de crezut adolescenţii sunt cel mai mare coşmar al vecinilor şi al tuturor celor care trec pe la poarta lor.

Băieţii din familia Costache au preluat exemplul tatălui care este agresiv nu doar în limbaj, ci şi în comportament. Îşi agresează proprii copii, iar în ceea ce priveşte vecinii situaţia este şi mai gravă.

Nu doar că aduc injurii, ameninţări şi agresiuni fizice cetăţenilor, fără a avea un motiv concret, băieţii vandalizează tot ce le iese în cale pe timpul nopţii. Din cunoştinţele vecinilor, adolescenţii nu au nici buletinele făcute, pe motiv că nu au bani. Probabil, de aceea consideră că pot acţiona după bunul plac în sat fără a fi sancţionaţi.

La secţia de poliţie din sat, membrii familiei Costache sunt “clienţi cu state vechi”. Conform informaţiilor oficiale, autorităţile au deschis un dosar penal pe numele tatălui băieţilor, în vârstă de 53 de ani, şi pe numele unuia dintre fii, în vârstă de 16 ani, pentru lovire şi alte violenţe. Problema este că scandalagii sunt liberi şi îşi continuă obiceiurile zilnice fără a fi deranjaţi de nimeni. Acţionează fără pic de raţiune şi de cele mai multe ori lovesc mişeleşte, iar oamenii se tem să mai iasă din case.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe