PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN TATĂ FERICIT – VIDEO

UN TATĂ FERICIT – VIDEO

de admin
19 vizualizări

Iepurasul de Paste a ajuns si la o alta familie sarmana, de aceasta data din Targoviste. Tatal care scotoceste toata ziua prin tomberoane, dupa pet-uri, si-a vazut in sfarsit fetita inconjurata de daruri. Cativa targovisteni nu au stat pe ganduri si din putinul lor, i-au adus alimente pentru o masa bogata de Paste, jucarii si dulciuri. Parintii le-au multumit din suflet si le-au urat un Paste Fericit.
Constantin Constantinescu are o singura avere: fetita lui de sapte ani. Pentru Gabi se trezeste in fiecare dimineata si merge la tomberoane, sa caute pet-uri si cutii, pentru a aduce un ban acasa. Lacrimile de pe obrazul lui arata durerea unui tata care se simte neputincios, care oricat de mult s-ar zbate, nu reuseste sa ii asigure fetitei lui un trai decent. Povesteste plangand ca sunt zile in care nu isi trimite copilul la scoala, pentru ca nu paote sa ii puna un sandvis in ghiozdanel. Astazi, am vazut in ochii lui bucurioa pe care o poate simte numai un tata, care isi vede fetita inconjurata de daruri.
Din pacate, tatal Gabrielei nu reuseste sa se angajeze. Un om i-a daruit o bicicleta, cu care alearga toata ziua pe la tomberoane, dupa pet-uri, penrtu aduce un ban acasa.
Daca nu ar fi primit aceste daruri, Pastele ar fost pentru ei unul extrem de sarac.
Acum Gabriela este pentru prima oara inconjurata de daruri, iar parintii ei reusesc sa zambeasca.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe