PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UNII MUNCESC, ALȚII SĂRBĂTORESC – VIDEO

UNII MUNCESC, ALȚII SĂRBĂTORESC – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Astazi se da startul minivacantei de Paste! Daca unii damboviteni au ales sa petreaca sarbatoarea Invierii Domnului la slujba religioasa si apoi acasa cu familia si prietenii, altii au optat pentru escapade la munte. Nu toata lumea are insa liber de sarbatori! Cateva institutii ale statului vor fi la datorie zi si noapte. Jandarmii, angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, medicii din spitale si de familie, echipajele Serviciului Judetean de Ambulanta sunt gata sa intervina la orice ora din zi si din noapte.
Pe raza întregului judeţului vor acţiona zilnic, aproape 700 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa fiind angrenate efective de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, intervenţie rapidă.
Nici angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta nu vor avea parte de vacanta. Pompierii vor fi la datorie pe toata perioada sarbatorilor pascale. Totodata, un echipaj de intervenţie de la Detaşamentul Pucioasa va asigura serviciul operativ la Mânăstirea „Peştera Ialomiţei” din zona Padina-Peştera, locaţie unde se asteapta participarea unui număr mare de credincioşi la slujbele religioase prilejuite de această sarbatoare.
Medicii, farmacistii si ambulantierii vor fi de asemenea in garda pentru a asigura primul ajutor, transportul la unitatile de primiri urgente si ingrijirile necesare in caz de nevoie. In perioada Sarbatorilor pascale cei care au nevoie de ajutor se pot adresa in continuare si centrelor de permanenta din judet.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi/ Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe