PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UNPR DÂMBOVIŢA ŞI-A PREZENTAT CANDIDAŢII

UNPR DÂMBOVIŢA ŞI-A PREZENTAT CANDIDAŢII

de Mditv
9 vizualizări

Sub sloganul “O campanie a bunului simţ”, UNPR Dâmboviţa şi-a prezentat candidaţii pentru alegerile locale din cinci iunie. Cu o echipă tânără şi dinamică Uniunea Naţională pentru Progresul României a intrat în cursa electorală pentru câştigarea funcţiilor de consilieri judeţeni, de primari şi cosilieri locali în 57 de localităţi din judeţ. Ţinta membrilor UNPR este câştigarea unui scor format din două cifre.

Prezent la Târgovişte pentru lansarea cadidaţilor UNPR pentru alegerile locale din cinci iunie, preşedintele Valeriu Steriu a declarat că îşi doreşte o campanie electorală curată în care politicientii se vor bate în idei şi nu în bugete de campanie. În plus, preşedintele UNPR a vorbit despre încrederea pe care o are în echipa tânără din Dâmboviţa.

În 57 de localităţi dâmboviţene Uniunea Naţională pentru Progresul României are înscrişi candidaţi pentru funcţiile de primari şi consilieri locali.

De asemenea, UNPR a intrat în cursa electorală pentru câştigarea fotoliilor de cosilieri judeţeni.

Preşedintele UNPR Dâmboviţa, Bogdan Manole a declarant că este mându că într-un timp atât de scurt au reuşit să reclădească partidul şi că speră ca pe şase iunie cât mai mulţi primari şi consilieri să iasă câştigători.

Membrii UNPR Dâmboviţa vorbesc despre o cursă electorală dificilă, însă susţin că au toate pârghiile necesare câştigării unui scor bun.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe