PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UNPR solicită măsuri imediate

UNPR solicită măsuri imediate

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Apel către Ministerul de Interne

Intr-un comunicat de presa conducerea centrala a UNPR isi exprima indignarea fata de comportmentul abuziv al politistilor care instrumenteaza incidentul produs in data de 2 iunie in localitatea Razvad din judetul Dambovita

În data de 2 iunie a.c., Petre Coman, candidatul UNPR pentru primăria Răzvad, și câțiva membri ai echipei de campanie au sesizat Poliția cu privire la o suspiciune de mită electorală. Concret, două simpatizante ale unui alt partid politic împărțeau pungi cu alimente și plicuri cu bani cetățenilor din comună. La sosirea Poliției s-a constatat că în autoturismul acestora existau, printre altele, mai multe tabele nominale cu alegători, cu număr și serie de buletin și numere de telefon.

Astăzi, Petre Coman a fost chemat la Poliție și a fost reținut abuziv pentru 24 de ore fără să există un motiv pentru o astfel de măsură. Mai mult, lui Petre Coman i s-a refuzat dreptul legal de a avea un avocat în prezența căruia să aibă loc audierile.

UNPR își exprimă profunda nemulțumire față de modul în care reprezentanții Poliției au ales să gestioneze acest caz. În loc să verifice suspiciunile de mită electorală, anumiți polițiști se implică rușinos și ilegal într-o bătălie politică, încălcându-și atribuțiile și, mai grav, încălcând drepturile fundamentale ale unui cetățean român.

UNPR va sesiza această situație Ministrului Afacerilor Interne, solicitând verificarea de urgență și sancționarea drastică a celor care se fac vinovați de abuzurile semnalate în cazul Petre Coman, conform unui comunicat de presă.”

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe