PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UPC, LIDER ȘI SPRIJIN ÎN COMUNITATE

UPC, LIDER ȘI SPRIJIN ÎN COMUNITATE

de Mditv
28 vizualizări

Reprezentanții UPC România s-au aflat zilele acestea la Târgoviște pentru a lua parte la un proiect dedicat comunității. Companie aflată în plin proces de dezvoltare, cu largă deschidere spre nevoile clienților și interes pentru comunitatea locală, regională și națională, UPC are o strategie bazată pe dezvoltarea tehnologiei dar și a proiectelor în domeniile: educație, cultură și social. La Târgoviște anul acesta UPC a fost sponsor la etapa națională a concursului „PRIETENII POMPIERILOR” derulată în perioada 12-15 iulie.

În cadrul concursului, 20 de echipaje calificate, din 11 judeţe ale ţării şi municipiul Bucureşti, se întrec pe Stadionul “Eugen Popescu” din Târgovişte. La finalul competiției, UPC a oferit premii tuturor participanților la eveniment. Lider în domeniul inovației în tehnologie, UPC România ajută la dezvoltarea comunităților și sprin crearea de locuri de muncă dar și prin serviciile de înaltă calitate oferite și diversitatea de pachete și aplicații puse la dispoziția clienților.

UPC vine în întâmpinarea clienților cu servicii de top și alternative atât în materie de servicii de televiziune, internet și telefonie.

În ceea ce privește perspectivele de viitor, UPC România va continua să-și direcționeze eforturile spre sprijinirea educației tinerilor, dar și a arieri culturale componente importante în dezvoltarea societății.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe