PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » URSII AU DAT ATACUL IN SAT!

URSII AU DAT ATACUL IN SAT!

de Andrei Oprescu
85 vizualizări
 Un manz, cinci oi si mai multi caini au fost omorati, noaptea trecuta, in localiatea Arefu din Arges, dupa ce ursul a coborat din nou in comuna. Localnicii spun ca nu pun geana pe geana intre ora 11 seara si 5 dimineata, pentru ca e un vacarm total din cauza cainilor care latra la ursii care merg nestingheritipe ulite. De frica, oamenii si-au facut echipe ca sa ii sperie. Spre exemplu, noaptea trecuta a fost semnalata prezenta a doi ursi. In zona Valea Larga din Capataneni, o ursoaica a putut fi indepartata de pe ulita cimitirului doar dupa ce un barbat s-a urcat in masina, a claxonat continuu si a urmarit-o cu masina. 

La fel a facut si un alt vecin al lui, in alt sat, acolo unde alt urs a tras un porc din cotet pana in drumul national si acolo l-a mancat. La primarie sunt inregistrate mai multe sesizari, dar autoritatile locale spun ca nu pot face nimic din punct de vedere legal,insa oamenii spun ca se tem pentru vietile lor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe