PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Vedeta de televiziune, implicata intr-un GRAV accident de circulatie: “Ne-am rostogolit de trei ori pe sosea”

Vedeta de televiziune, implicata intr-un GRAV accident de circulatie: „Ne-am rostogolit de trei ori pe sosea”

de Moise Razvan
481 vizualizări

Fosta castigatoare de la Masterchef, Aida Parascan, a fost implicata intr-un grav accident de circulatie! Vedeta a facut mai multe declaratii in urma evenimentului!

„E groaznic prin ce trec acum. Am fost implicată într-un accident de mașină foarte grav. Eram cu o prietenă în mașină, în acele momente negre pentru că amândouă trebuia să ajungem la o conferință de spiritualitate si mergeam spre Bacău liniltite.

Însă, într-un moment negru, prietena mea, s-a dat în dreapta cu mașina să o depășească alt autoturism, iar atunci când s-a dat în dreapta a ajuns într-un șanț. Ne-am rostogolit de trei ori pe șosea. Sunt în stare de șoc. Dacă nu mergea cu 50 la oră aș fi murit. Primul lucru pe care l-am simțit a fost un parbriz în cap. Dacă nu aveam centura, era daună, muream într-o secundă. Nici nu îmi găsesc cuvintele în aceste momente. Nu este un moment bun pentru mine”, a declarat Aida Parascan pentru Click.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe