PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIDEO – Mascatii l-au saltat pe un barbat din Muntenia! Acesta amenintase ca se sinucide in plina strada!

VIDEO – Mascatii l-au saltat pe un barbat din Muntenia! Acesta amenintase ca se sinucide in plina strada!

de Moise Razvan
239 vizualizări

La data de 12 iunie a.c., ora 14.10, Politia Municipiului Giurgiu a fost sesizata, prin apel 112, de catre o femeie, din localitatea Branistari, judetul Giurgiu, cu privire la faptul ca fostul sot se afla in fata locuintei sale si vrea sa se sinucida, acesta avand emis ordin de protectie, de a nu se apropia la 50 metri de aceasta si de locuinta sa.

De asemenea, apelanta a sesizat si faptul ca fostul sot ar ameninta-o cu acte de violenta, direct si prin mesaje transmise pe telefon.

In temeiul sesizarii, la fata locului s-au deplasat politistii, care au identificat un autoturism, in interiorul caruia se afla un barbat, de 49 de ani.

Asupra sa a fost observata o sticla din material plastic transparent, al carei continut avea miros specific de produse petroliere (benzina), barbatul amenintand ca isi va da foc, daca vreo persoana se apropie de el si, de asemenea, imprejurul gatului sau fiind gasita o sfoara.

Dupa ce negociatorii Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu au incercat sa dialogheze cu barbatul, acesta a intrerupt comunicarea, amenintand in continuare ca isi va da foc.

S-a luat hotararea interventiei in forta, barbatul fiind extras din autoturism, incatusat si, ulterior transportat la o unitate spitaliceasca din municipiul Bucuresti.

ATENTIE, urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

VIDEO aici –

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe