PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIDEO! SECHESTRATĂ, AMENINȚATĂ ȘI VIOLATĂ DE MAI MULȚI BĂRBAȚI ÎNTR-O NOAPTE

VIDEO! SECHESTRATĂ, AMENINȚATĂ ȘI VIOLATĂ DE MAI MULȚI BĂRBAȚI ÎNTR-O NOAPTE

de Andrei Oprescu
1,3K vizualizări

O tânără a trecut printr-o noapte de teroare. Fata a fost sechestrată, amenințată și forțată să întrețină relații sexuale cu mai multi indivizi.

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat 12 percheziții domiciliare, în Ploiești si Câmpina, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate. 14 mandate de aducere au fost puse în executare.
Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 mai, o tânără în vârstă de 18 ani ar fi fost amenințată cu acte de violență și lipsită de libertate în mod ilegal de către două persoane de sex feminin. Totodată, tânăra ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu mai mulți bărbați.
Persoanele bănuite au fost conduse la sediul Poliției municipiului Ploiești pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.La activitate au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe