PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIITURĂ DE PROPORȚII – VIDEO

VIITURĂ DE PROPORȚII – VIDEO

de admin
14 vizualizări

Viitura de proportii in localitatatea argeseana Albota de langa Pitesti, unde precipitatiile au provocat intrarea apei in peste 100 de gospodarii. Edilii spun ca nu sunt victime, iar apa venita de pe dealuri a intrat in curti si beciuri, pagubele urmand a fi evaluate la lumina zilei. In lipsa nisipului, unii dintre localnici si-au pus saci cu porumb si grau la porti pentru a opri apa.
Oamenii spun ca sambata seara un nor negru a aparut dintr-o data deasupra satului Mares, apartinator comunei Albota, iar in scurt timp a inceput potopul, precipitatii care au durat maxim 30 de minute si apa de pe versanti a intrat imediat in gospodarii.
Potrivit oamenilor din sat nu exista victime. Acestia au sarit cu mic cu mare pentru a-si salva animalele, iar unii dintre localnici spun ca exista pasari care au pierit in apa.
Multi dintre satenii din Mares si-au pus saci la porti pentru a mai oprit din apa, dar beciurile si cateva case din cele peste 100 de gospodarii au fost inundate.
Autoritatile spun ca de 65 de ani nu a mai plouat asa rau in zona, iar evaluarea pagubelor se va realiza pe lumina.

Cristi Ionică
Cristi Dumitru

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe