PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIJELII ÎN ARGEȘ

VIJELII ÎN ARGEȘ

de Andrei Oprescu
71 vizualizări

Pentru zona Munteniei, Dobrogea și Moldovei, a fost valabil un cod portocaliu de vijelii puternice, cu rafale de peste 70…90 km/h, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină. În județul Argeș, vijelia și-a spus cuvântul. La 112 a fost făcută o sesizare de un acoperiș luat de vânt în localitatea Corbi. Pompierii au intervenit cu o autospecială și au degajat carosabilul. Și pe Calea Craiovei din Pitești s-au desprins elemente de acoperiș de pe o clădire. Vântul puternic a afectat și acoperișul de pe Cinema Dacia. Pompierii au intervenit și în aceste zone.

Pentru ziua de joi, mercurul a urcat în termometre doar până la 28 de grade. În perioada 20 – 26 august se va încălzi din nou, iar vremea va deveni călduroasă, cu medii ale temperaturilor maxime, în general, de 30…31 de grade, iar spre finalul lunii sunt posibile valori mai scăzute, la o medie de 28 de grade. Temperaturile minime vor avea o medie de 17…18 grade, apoi se vor situa în jurul valorii de 16 grade.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe