PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIN NINSORILE ȘI VISCOLUL. ANM A EMIS INFORMARE DE VREME REA

VIN NINSORILE ȘI VISCOLUL. ANM A EMIS INFORMARE DE VREME REA

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

ANM a emis o informare meteorologică valabilă pentru întreg teritoriul țării în intervalul 09 ianuarie, ora 22 – 11 ianuarie, ora 12. Fenomene vizate sunt ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte și polei.
În intervalul menționat, vor fi perioade cu precipitații, predominant ninsori, în toate regiunile și se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent, în special în Moldova.

În Dobrogea, sudul și estul Munteniei, precum și în sud-estul Moldovei vor fi precipitații mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Mai ales în noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) și pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificări temporare ale vântului în jumătatea de est a teritoriului și la munte, cu viteze mai mari, rafale în medie de 55…65 km/h, pe crestele montane și în Moldova, unde ninsoarea va fi viscolită.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe