PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VINE CAMPANIA ELECTORALĂ – VIDEO

VINE CAMPANIA ELECTORALĂ – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Peste putin timp vom auzi, din nou, vorbindu-se despre amante si amanti, despre furturi si delapidari. Vom auzi, din nou, facandu-se referire la iresponsabilitate, la prostie si alte le asemenea. Pe scurt: politicienii romani se pregatesc de campanie electorala. Din experienta scrutinurilor electorale, suntem convinsi ca nici de aceasta data din arsenalul celor implicati nu vor lipsi declaratiile dure la adresa adversarilor si, la fel de convinsi suntem ca vor lipsi aproape cu desavarsire dezbaterile pe teme europene.

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare se anunta destul de agresiva si plina de mizerie electorala. Chiar si politicienii sunt constienti ca asa se vor prezenta lucrurile. Diferenta dintre noi si ei este ca noi stim cum s-au prezentat, in trecut, in fata electoratului, iar ei inca isi mai amintesc ce repertoriu au avut in acele momente.

 

 

Iulian Bănășanu

Ciprian Rusa

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe