PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VISCOLUL FACE RAVAGII – VIDEO

VISCOLUL FACE RAVAGII – VIDEO

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Iarna si-a spus cuvantul! Dupa o noapte in care viscolul a pus stapanire pe zeci de judete, au aparut si primele probleme. Autostrada A1, spre capitala a fost inchisa cateva ore la ambele capete, Bucuresti si Pitesti,din cauza vizibilitatii reduse, sub 20 de metri. La toate intrarile si iesirile pe aceasta sosea sunt echipaje de politie rutiera care interzic soferilor accesul pe autostrada. De asemenea consumatorii din 15 localităti ale judetului Arges si 9 localitati din judetul Dambovita nu au curent electric din cauza viscolului care a avariat zeci de puncte de transformare. Viscolul a facut insa si primele victime. O tinara a ajuns la spital dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat intr-o ripa la intrarea in localitatea argeseana Draganu.

Accidentul s-a petrecut pe D.N.7 la intrarea in localitatea argeseana Draganu. Din cauza vizibilitatii reduse, masina in care se aflau doi tineri s-a rasturnat intr-o ripa , in partea dreapta a drumului. Pasagera din dreapta a ajuns la spital cu rani usoare.

Din cauza viscolului, traficul rutier din tot judetul Arges este afectat. Circulatia pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti a fost închisă din cauza vizibilitătii reduse sub 20 de metri,iar pe drumurile nationale din judet deplasarea autovehiculelor se realizeaza în conditii de iarnă, pe D 65 fiind zone dificile din cauza zăpezii viscolite. Soferii care au fost opriti la iesire din Pitesti spre A 1 nu au primit vestea cu bucurie,dar au inteles necesitatea deciziei de oprire a traficului pe autostrada.

Autostrada A1, spre capitala ramane inchisa iar la ambele capete,Bucuresti si Pitesti si la toate intrarile si iesirile pe aceasta sosea sunt echipaje de politie rutiera care interzic soferilor accesul pe autostrada, traficul rutier in zona fiind redirectionat pe portiunea din DN 7 Pitesti-Gaesti-Titu-Bucuresti. 22.580 de consumatori din 15 localităti ale judetului Arges dar si consumatorii din alte 9 localitati din judetul Dambovita nu sunt alimentati cu energie electrică, in urma avariilor produse de vântul puternic la zeci de puncte de transformare de pe reteaua de alimentare cu energie electrică, iar echipele de interventie sunt in teren si încearca să remedieze defectiunile. Cele mai afectate localităti sunt situate în zonele de sud si est ale judetului Arges ,Poiana Lacului, Vedea, Bărăsti, Topoloveni, Leordeni si Bogat,dar viscolul a afectat si punctele de transformare care asigură alimentarea cu energie electrică în Stolnici, Bârla, Mozăceni, Slobozia,Stefan cel Mare si Mioarele.

 

Echipa: MIHAI EREMIA, CIPRIAN RUSA

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe