PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » VIZITA “NEANUNȚATĂ” LA SPITALUL JUDEȚEAN DIN TÂRGOVIȘTE A MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII PARE O REGIE IEFTINĂ!

VIZITA “NEANUNȚATĂ” LA SPITALUL JUDEȚEAN DIN TÂRGOVIȘTE A MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII PARE O REGIE IEFTINĂ!

de Andrei Oprescu
281 vizualizări

S-a întâmplat aseară la Târgoviște! Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și secretarul de stat Andreea Moldovan au venit în „control” la Spitalul Județean din Târgoviște, în jurul orei 22:00. Vizita a fost denumită “neașteptată”, așa ca să dea bine la public, să zică toți ce tare e Voiculescu, ce descinderi fulminante a început să facă, controale drastice etc. În realitate pare a fi fost o fâsâială bine pusă la punct, bine regizată. Managerul spitalului era drepți la acea ora prin curtea unității, desigur au lipsit pâinea și sarea și doi copilașii îmbrăcați în straie de sărbătoare, ca să-l întâmpine pe mai marele sănătății. În UPU era liniște, toată lumea aștepta, la fel și pe secția de Terapie Intensivă, pe care a vizitat-o echipa ministerială. Ba mai mult, ca să fie sigur că va apărea totul la televizor, la fața locului a fost și o echipă de la o singură televiziune națională. Alții n-au avut informația, că de…sunt grele intrebările incomode! Sunt curios ce ar fi răspuns ministrul cu chef de imagine pozitivă dacă l-am fi putut intreba cum comentează că sunt pacienți covid care sună la 112 din saloane, că nu trece nimeni cu orele pe la ei? Că n-au aer! Sunt curios ce ar fi răspuns ministrul dacă l-am fi putut întreba cum de au ajuns pacienții să facă cereri de externare pe propria semnătură?! Mai pe românește, vor să se trateze acasă singuri, pentru că, în spitale, unii se simt ai nimănui. Din păcate, de nicio întrebare incomodă nu a avut parte ministrul dâmbovițean. La finalul vizitei “neașteptate” ministrul a declarat că este mulțumit și s-a arătat totuși îngrijorat de lipsa persoanalului medical. Dumneavoastră ce întrebări ați fi avut să-i adresați ministrului dacă ați fi avut această posibilitate? Este totul roz în spitalele din România? Sunteți tratați bine în spitale?

sursa foto: STIRILE PROTV

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe