PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VREMEA SE DEZLANȚUIE – VIDEO

VREMEA SE DEZLANȚUIE – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Meteorologii aduc vesti proaste! Desi suntem in plina vara, furtunile vor pune stapanire pe sudul Munteniei in urmatoarele zile. Sunt anuntate ploi, descarcari electrice si vant pe tot parcursul saptamanii. Din pacate pentru cei care si-au facut planuri de concediu la munte, vremea nu va fi deloc prietenoasa. In zonele montane cantitatile de precipitatii vor fi insemnate si se anunta si grindina.
Săptămâna începe cu vreme în general instabilă şi răcoroasă în sudul şi sud-estul ţării, inclusiv în zonele montane aferente. Dupa ploaia de vineri care a facut ravagii in Targoviste, meteorologii anunta o vreme capricioasa care ne va da mari batai de cap. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp. Maximele termice vor pleca de la numai 17 grade în partea de nord a Munteniei .
De ploi nu vom scapa nici spre finalul saptamanii, acestea fiind insotite si de fenomene electrice si rafale de vant, iar temperaturile se vor situa sub cele normale pentru această perioada calendaristică. In zonele montane meteorologii anunta grindina.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe